Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

🌟 Γιορτή Σχολής Ζωής 🌟



Η σχολή Ζωής γιορτάζει από τις 7 έως τις 14 Ιουνίου μια μεγάλη σχολική γιορτή! Εδώ θα ανακοινώνονται τα events που πρόκειται να διοργανωθούν για τη γιορτή, οι προσφορές για το κατάστημα κορώνων και άλλα!

Μείνετε συντονισμένοι για να μη χάσετε τίποτα!




Στα πλαίσια της γιορτής οργανώνεται διαγωνισμός έκθεσης! Διαβάστε το κείμενο της σχολής ζωής και γράψτε μια ιστορία 250-300 λέξεων για τη Μουουλίντα Γου, τη Σύλβια Ντρέικ, την Ιστορία της σχολής Ζωής ή τις περιπέτειες ενός μάγου Ζωής!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μια εβδομάδα, από την Παρασκευή 10/6 έως την Παρασκευή 17/6. Θα ποστάρετε τις ιστορίες σας στο νήμα που θα δημιουργηθεί και μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα ψηφίσουμε με Poll την καλύτερη ιστορία!

Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει μικροί μάγοι, καθώς πρόκειται για έναν πολύ διαφορετικό και ενδιαφέρων διαγωνισμό! Και φυσικά υπάρχει και έπαθλο για το νικητή: μία εβδομάδα Wizard Club.

Μην ξεχνάτε:

🌟 Η ιστορία πρέπει να είναι μεταξύ 250-300 λέξεων.
🌟 ΜΟΝΟ μια συμμετοχή από κάθε παίκτη θα γίνεται δεκτή. 

Προσέξτε, καθώς η ΔΟ προειδοποιεί ότι δε θα ανεχτεί ξανά το φαινόμενο των διπλών λογαριασμών. Αν θέλετε να συνεχίζονται να γίνονται διαγωνισμοί και να μπορούμε να ψηφίσουμε, πρέπει να φροντίσουμε να μην ξανασυμβούν όσα έγιναν στον προηγούμενο διαγωνισμό.

Καλή επιτυχία σε όλους τους μάγους και μάγισσες!



Η καθηγήτρια Μουουλίντα μόλις ανακοίνωσε ότι με αφορμή τη λήξη του σχολικού έτους θα πραγματοποιηθεί μια γιορτή στο Πάρκο! Ελάτε κι εσείς το Σάββατο 18/6 στις 17:00 για να παίξουμε παιχνίδια!

Τα δώρα όπως μάθαμε θα είναι πολλά και γενναιόδωρα! Μη χάσετε λοιπόν τη γιορτή! Στο τέλος θα αναρτηθεί εδώ φωτογραφικό υλικό από το πάρτι.
Καλά να περάσετε!



Η γιορτή έλαβε τέλος και ήταν υπέροχη! Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου